Als dierentolk communiceer je met dieren. Dit houd in, dat ik mij verdiep in het telepathisch en intuïtief contactleggen met dieren. Ik ontdek de wereld van het dier en op een diep niveau maak ik kennis met de energie van het dier.

Dieren communiceren doorlopend telepathisch met elkaar.
Telepathie is het overbrengen van een bepaalde energie van het ene individu op het andere zonder gebruik te maken van fysieke mogelijkheden zoals praten en schrijven. Deze energie kan bestaan uit gevoelens, zien, gedachten, beelden, smaken, geuren etc.

Om telepathisch contact te maken en het in stand te houden voor de foto reading, heb je twee individuen nodig: de mens en het dier. Tijdens een foto reading hoef ik geen oogcontact te hebben met het dier, tevens hoeven we niet in dezelfde ruimte aanwezig te zijn.

Foto Reading:
Wilt u graag uw dier beter begrijpen, jullie band sterker maken, iets aan je dier willen vertellen dan kunt u bij mij terecht voor een reading.
Ook als het gaat om o.a. gedragsproblematiek binnens- en/of buitenshuis, lichamelijke, mentale, en/of emotionele klachten, ….!
Ik ben dan een doorgeefluik tussen de eigenaar en het dier.

Tijdens de reading op afstand, maak ik telepathisch contact met het dier van de eigenaar via een foto.
Voordat ik het gesprek met het dier aan ga, heb ik toestemming nodig van de eigenaar, anders vindt er geen reading plaats.

Zodra ik de toestemming heb, zal ik een aantal gegevens nodig hebben, waaronder de persoonlijke informatie van het dier. De persoonlijke informatie van het dier, is een document waar een aantal vragen in staan, o.a. de naam en roepnaam van het dier, geboortedatum, woonplaats…! De antwoorden hiervan, kunt u mij  via e-mail versturen met de andere gegevens erbij.

De volgende 4 gegevens kunt u mij via e-mail sturen:
1: bevestiging dat ik met uw dier mag praten
2: persoonlijke informatie van het dier
3: foto van het dier in kleur, waarbij allebei de ogen open zijn en goed te zien zijn. Dat het dier alleen op de foto staat.
4: maximaal 10 specifieke vragen

De persoonlijke informatie is belangrijk voor mij, zodat ik zeker weet dat ik het juiste dier heb waarmee ik contact maak, voordat ik het gesprek aan ga met het dier.

Voordat ik de maximale 10 vragen stel aan het dier, heb ik eerst zijn/haar toestemming nodig zodat ik het gesprek kan voeren.
Meestal wil een dier graag contact maken met een mens.

Binnen ongeveer 2 weken krijgt u het verslag via e-mail gestuurd.

———————————————

Het komt maar een enkele keer voor, dat het dier geen gesprek wilt voeren met de mens, dan kan ik geen gesprek aan gaan, ondanks dat de eigenaar wel toestemming heeft gegeven.

Je blijft als eigenaar uiteindelijk altijd zelf verantwoordelijk voor wat je met de informatie van je dier doet.

Belangrijk om te weten is, dat ik geen readings geef aan overleden en vermiste dieren!