Soul Body Fusion® is een simpele, snelle en krachtige energetische techniek, om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt een toename in je bewustzijn in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om dingen echt voor elkaar te krijgen.

Tijdens Soul Body Fusion® zetten we de intentie dat je ziel en lichaam op een lijn worden gebracht. Ik zorg voor het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en lichaam als een geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Behandeling

Behandeling:
Een eerste behandeling bestaat uit 3 sessies. Tussen iedere sessie zit wat tijd om het lichaam de kans te geven om de behandeling te laten inwerken in de cellen. Iedere sessie duurt  ca. 25 min in totaal: 10 minuten behandeling, 5 minuten pauze, en nogmaals 10 minuten behandeling.

1e sessie: na de 1e sessie word meteen een vervolgafspraak gemaakt voor sessie 2.

2e sessie: is minimaal 1 week later, omdat de behandeling kan doorwerken in het lichaam. Na de 2e sessie wordt tevens een vervolgafspraak gemaakt voor de 3e sessie.

3e sessie: deze is ca. 2 weken na de 2e sessie, zodat de behandeling goed kan integreren in iedere cel van het lichaam.

Het is aan te raden om minimaal 3 sessies te doen, om de cellen goed te laten verankeren in het lichaam, voor een optimale werking. Er is ook mogelijk om meer of minder sessies te doen.

Bij paarden werk ik het liefst in een longeerbak/cirkel of in de box van het paard.

Tevens is een fotosessie op afstand bij huisdieren/paarden ook mogelijk i.p.v. dat ik op locatie ben.