Pendelen is een manier om snel antwoorden te krijgen op levensvragen zoals: behandelingen, voedingssupplementen, contact met andere dieren, eten en drinken enz. Dit gebeurt met behulp van een pendel, door onzichtbare energieën/aura’s op te sporen en te lokaliseren, de onzichtbare informatie zit hier namelijk in. Ik ben een doorgeefluik dat in contact is met de energieën en mijn onderbewuste.

De energieën/aura’s (dieren, materiële spullen, lucht enz.) zijn overal, het maakt niet uit waar het dier zich bevindt, alles staat met elkaar in verbinding, daarom kan ik ook op afstand pendelen, ik hoef niet perse bij het dier aanwezig te zijn. Ik heb alleen een pendel nodig om antwoorden te kunnen krijgen, dit kan dus op locatie gebeuren of via een foto.

Een pendel is een instrument dat meestal een druppelvormig instrument van edelsteen, metaal of messing is, die aan een ketting of draad hangt. Als ik aan het pendelen ben, ga ik vanuit mijn onderbewuste in contact komen met de energieën/aura’s en hierdoor stuurt de pendel een bepaalde richting uit, waardoor ik in de reading een: ja, nee, misschien ja, misschien nee kan of geen antwoord kan krijgen.

De pendel maakt dan namelijk slingerbewegingen van links naar rechts, boven naar beneden, rondraaien en een schuine lijn trekken. Door deze bewegingen van de pendel weet ik welke antwoorden het zijn. Zodra ik dingen ga uitmeten maakt de pendel andere bewegingen, dit ligt er ook aan wat ik ga uitmeten, bijvoorbeeld chakra’s of een lijst.

Reading:

De reading is voor paarden & huisdieren. U mag maximaal 10 gesloten vragen stellen. Gesloten vragen zijn vragen waar ik alleen een ja, nee, misschien wel, misschien niet en geen antwoord mogelijk antwoord op kan krijgen. Deze vragen kan ik op locatie stellen of op afstand via een foto.  Dan begin ik met de reading, die via mijn pendel gebeurt. Tevens kan ik ook dingen uitmeten.

Uitmeten:

Chakra’s paarden, honden & katten Locatie of foto
Body scan paarden & huisdieren Locatie of foto
Pijnscore paarden & huisdieren Locatie of foto
Kruidenlijst paarden, honden Foto
Voedingslijst paarden. Foto
Welke behandeling? paarden Foto

Ik vraag altijd eerst toestemming aan het dier of ik vragen mag stellen (reading) of dingen mag uitmeten, dit is meestal een ja. Dieren willen graag mee helpen. Om de chakra’s uit te meten kan het in het begin een nee zijn, omdat ze het erg spannend vinden en er even aan moeten wennen, anders kan ik het ook via een foto doen.

Chakra’s:

Chakra’s zijn knooppunten van energie, waar er 8 chakra’s van zijn.  Deze 8 chakra’s vormen een verbinding tussen emotionele, lichamelijke, mentale en spirituele processen. Deze liggen lichamelijk in de gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten plaats vinden. Hiervan uit verdelen de chakra’s  hun energie aan o.a. weefsels en organen om goed te kunnen functioneren. Het is mogelijk om 1 of meerdere chakra’s weer in balans te brengen door een healing te geven of een blokkade op heffen.

Zodra een chakra te langdurig energie te kort heeft, kan dit voor klachten zorgen, zoals o.a. vermoeidheid, verminderde weerstand.

Body scan:

De Body scan is een meting waar ik alle lichaamsdelen van het dier af ga: hoofd, hals, borst, schouder, voorbeen links/rechts, rug, ribben, lendenen, buik, bil, achterbenen links/rechts. Dan hou ik mijn pendel bij ieder lichaamsdeel en stel vragen of het dier ergens pijn/ongemak heeft en daarbij door te vragen om het antwoord preciezer te krijgen.

Pijn score:

Dit  is een meting, dat de pijn meet op een schaal van 0 t/m 10. Aan de hand van het cijfer kan ik achterhalen hoe ernstig de pijn is of dat het dier helemaal geen pijn/weinig pijn heeft. Hierbij ga ik alle lichaamsdelen af: hoofd, hals, borst, schouder, voorbeen links/rechts, rug, ribben, lendenen, buik, bil, achterbenen links/rechts.

Kruiden lijst & Voeding lijst:

– Kruiden lijst, zijn 2 verschillende lijsten ,waarvan een lijst alle kruiden/planten op staan met de dosering en werking voor paarden en een lijst met kruiden voor honden incl. werking en dosering.

– Voeding lijst is een lijst waar alleen de voeding  voor paarden op staat met het merk, naam product, soort en ingrediënten.

Kruiden zijn geen geneesmiddelen. Ze ondersteunen het lichaam van het dier, waardoor de kans op ziekte kleiner word, ook zorgen ze gericht voor extra voedingsstoffen. Als je dier ziek is raad dan altijd een dierenarts aan.

Welke behandeling! Dit is een pendelkaart voor paarden. Op deze kaart staan verschillende behandelingen/therapieën wat u het beste kunt doen voor u paard, zoals Equine Touch, Sport massage, Healing, Chiropractie en Staat niet benoemd op deze kaart.

2 Opties:

1 Reading: Maximaal 10 gesloten vragen stellen, die ik op locatie of op afstand via een foto vraag.

2 Uitmeten: Chakra’s, Body scan, Pijn score, Kruiden lijst, Voeding lijst, Pendelkaart: welke behandelingen/therapieën. De 2 lijsten en welke behandeling, is alleen via foto.

Het is mogelijk om meerdere opties te doen, dit evt. in overleg.

Pendelen is dus een uitstekende manier om snel antwoorden te krijgen op levensvragen, Omdat ik alleen mijn pendel nodig heb of alleen een pendel met een kaart of een lijst.

——————————————————————————————

Voordat ik begin met een reading of dingen ga uitmeten, kunt u mij de volgende gegevens via e-mail sturen:

Foto:

1: naam van de eigenaar, naam van het dier, de geboorte datum van het dier

2: foto van het dier in kleur, waarbij allebei de ogen open zijn en goed te zien zijn. Dat het dier alleen op de foto staat.

3: reading-lijst of welke behandeling: vragen voor het dier

Op locatie:

1: naam van de eigenaar, naam van het dier, geboortedatum van het dier

2: reading-lijst of welke behandeling: vragen voor het dier

Belangrijk om te weten: reading/dingen uitmeten is altijd een richtlijn en geen diagnose. Voor een diagnose en behandeling van medische problemen raad ik altijd aan een dierenarts of een professional in te schakelen!