Mijn paard, een Arabo-Fries, gebruik ik voor de energetische behandelingen omdat hij heel goed met kleine kinderen en kinderen om kan gaan, en zeker ook met zwangere vrouwen. Dit heb ik zelf al meerdere keren gezien en ervaren. Mijn paard voelt heel goed aan waar jij mee zit: hij behandelt je zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Je voelt ineens dat je beter in je vel zit, en dus minder lichamelijke en/of psychische klachten hebt. Je kunt beter met alledaagse dingen omgaan. Zelf krijg ik ook af en toe behandelingen als hij merkt dat ik het nodig heb. Dan voel ik mij ineens ook beter.

Daarom heb ik besloten om mijn paard spirituele behandelingen te laten geven aan kleine kinderen/kinderen & zwangere vrouwen. Hij houdt erg van aandacht, heeft een heel lief en zachtaardig karakter en helpt anderen graag als je er open voor staat.

Behandeling:

Paarden zijn vanuit nature healers, omdat een paard altijd eerlijk en oprecht is. Ze kunnen je helpen bij o.a. stress, paniekaanvallen, depressiviteit, burn-out enz. Paarden kunnen je ook rust, ontspanning en blijdschap geven tijdens een behandeling. Er is veel mogelijk zoals je ziet; dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Voor de behandeling is fysiek contact niet noodzakelijk, bijv. als de persoon dat niet fijn vindt. Het kan ook middels een kleine afstand; de energieën vloeien toch. Het belangrijkste is om gewoon op je gevoel af te gaan, dan werkt de behandeling het beste. Paarden zijn namelijk lichamelijk/emotioneel ingesteld, ze voelen heel goed waar je mee zit op dat moment en passen hun behandeling aan op jouw gesteldheid. Vaak hebben paarden het al in de gaten wat er in je lichaam speelt, voordat jij zelf de klachten ervaart en/of erover piekert.

Dit vindt plaats in een paddock of bij de box, waar mijn paard staat. Het ligt aan de situatie, welke plek het beste is voor de behandeling op dat moment.                                                                                                   De behandeling duurt 30 minuten.